LET'S GET CREATIVE!

met een gezellige workshop bij YO.

WORKSHOP MOEDER DOCHTER DAG

WAT:

Een creatieve en gezellige workshop bij YO. samen met je liefste moeder, schoonmoeder, bonusmoeder, oma of tante. Je werkt deze middag aan een fleurige creatie van verse bloemen waar je thuis nog veel plezier van zult hebben!

WAAR:

In de winkel bij YO. bloem en meer op Het Fort. 

Reutseplein 10 in Vught 

DATUMS:

Zondag            2 juni 2024        14:00 - 16:00 

Zondag            23 juni 2024      14:00 - 16:00

PRIJS:

€55,- p.p. 

 

(prijs is inclusief materialen, een glaasje bubbels bij ontvangst, koffie/thee en iets lekkers)

 

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Schrijf je dan snel in door een mail te sturen naar puck@yobloemenmeer.nl met naam + telefoonnummer, datum van de workshop of app bovenstaande informatie naar 0629061293

 

Wij hebben per middag plek voor 10 personen 

 

Nadat wij jouw inschrijving hebben ontvangen sturen we een betaalverzoek van *€55,- voor de workshop, als we deze ontvangen hebben is je inschrijving compleet!

 

TIP:  na de workshop nog een hapje eten? Dat kan bij verschillende collega-ondernemers in het Fort! Bij Beez, Daje en restaurant Bij Isabella kun je terecht voor een lekker hapje en drankje. 

 

Kijk voor meer informatie op www.hetfortvught.nl 

 

* Annuleringsvoorwaarden:

Mocht je verhinderd zijn, kun je de cursus annuleren tot een week van tevoren. Dan krijg je het aankoopbedrag terug, minus €5 administratiekosten.

Indien je annuleert binnen een week voor aanvang van de workshop, kun je je plekje afstaan aan iemand die je zelf kent of zal ik voor je kijken of iemand op de wachtlijst staat. Lukt dit niet, dan wordt het aankoopbedrag niet gerestitueerd.