Even voorstellen!

Hallo, mijn naam is Yolanda van den Bersselaar, ik ben geboren in Vught, woon sinds 10 jaar in Cromvoirt en daar werkte ik vanuit mijn eigen bloemen studio, dat is door de Coronapandemie wel veranderd.

Na een leuke tijd bij Verhoeven asperges, had ik de bloemenkraam ingeruild voor een tijdelijke winkel in de Marktveldpassage in Vught. Dit omdat de oude passage plaats moest maken voor een geheel nieuw project in het Vughtse hart. De oude passage is inmiddels afgebroken en ik heb nu een prachtig en karakteristiek pand in de Kerkstraat. 

Inmiddels heeft YO. bloem en meer het pand in de kerkstraat na een aantal mooie jaren verlaten en sinds 6 september 2023 haar deuren geopend in Het Fort Vught. Tijd voor een nieuw avontuur!

 

OVER MIJ 
Na mijn opleiding aan St. Lucas in Boxtel, heb ik jarenlang gewerkt als etaleuse, maar de bloemen trokken steeds meer mijn aandacht en daarom ben ik de opleiding DFA en ADFA gaan doen aan het Helicon in Vught.
Ik heb een grote liefde voor bloemen en alles wat je er mee kunt creëren.

 

Het liefst werk ik met bloemen uit het seizoen en veld oftewel pluk boeketten zijn mijn persoonlijke favoriet! Maar er is een natuurlijk een enorme keuze in bloemensoorten, dus voor ieder wat wils.

Tijdens het inkopen van de bloemen word ik al blij van alle kleuren en vormen. Op die manier ontstaan vaak mijn boeketten vanzelf. Bloemen zijn een enorme inspiratiebron, ik laat de bloemen vertellen wat u eigenlijk wil zeggen. 


Alles waar een boeket gemaakt van kan worden is mij lief, verse bloemen, droogbloemen en kunstbloemen.

Ook het verzorgen van bloemen voor uitvaarten is een mooi en belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden.

Bij het maken van rouwbloem werk, luister ik graag naar uw wensen en vul deze dan zo persoonlijk mogelijk in.

 

Groetjes YO!


YO. bloem en meer in de kerkstraat in Vught